CONTACT

Good Distribution Practice Transport (GDP)

Bij Van Dievel Transport bieden we betrouwbaar GDP transport voor farmaceutische producten. Onze service omvat nauwgezette temperatuurbeheersing, strikte traceerbaarheid en hoogwaardige veiligheidsnormen.

Geavanceerde temperatuurregeling systemen

Temperatuurbeheersing is essentieel bij GDP-transport om de effectiviteit van farmaceutische producten te waarborgen. Onze voertuigen zijn uitgerust met geavanceerde temperatuurregeling systemen, waardoor we specifieke temperaturen kunnen handhaven tijdens het transport.

Strikte traceerbaarheid gedurende de distributieketen

Daarnaast garanderen we een strikte traceerbaarheid gedurende de gehele distributieketen. Onze gedetailleerde documentatie en temperatuurregistraties bieden een nauwkeurig overzicht van de geschiedenis van de goederen, van oorsprong tot bestemming.

Veiligheid en gekwalificeerd personeel

Veiligheid staat bij ons voorop. We passen strenge veiligheidsmaatregelen toe, inclusief beveiligde opslagfaciliteiten en gekwalificeerd personeel dat getraind is in de juiste procedures voor het laden, lossen en vervoeren van farmaceutische goederen.

Maatwerkoplossingen

Kies voor Van Dievel Transport voor betrouwbaar GDP transport dat voldoet aan alle normen en richtlijnen voor de farmaceutische industrie. Neem vandaag nog contact met ons op om uw transportbehoeften te bespreken en een oplossing op maat te vinden. Wij kunnen via ons TMS-systeem, API’s of EDI’s connectie aanbieden naar het systeem van de klant.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?