CONTACT

Pallet vervoer

Palletvervoer verwijst naar het transport van gestapelde pallets, bedoeld als aanvoer voor gebruik, recyclage of herstelling van deze naar verschillende bedrijven.

Constante Aanvoer voor Gebruik en Herstellingen

Bij ons palletvervoer staat efficiëntie centraal. Samen met onze leveranciers zorgen we voor een continue toevoer van pallets, zowel voor gebruik als voor herstellingen. Dit garandeert een soepele logistieke keten en minimaliseert vertragingen in uw bedrijfsprocessen.

Pallettypes

Pallets zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen, waaronder hout, kunststof en metaal. De keuze van het pallettype hangt af van factoren zoals het gewicht en de aard van de goederen, de transportmethode en de vereisten van de ontvanger.

Stabiliteit

Pallets bieden stabiliteit en bescherming aan de goederen tijdens het transport. Ze voorkomen dat goederen verschuiven of beschadigd raken tijdens het laden, lossen en tijdens het rijden op ruwe wegen.

Ladingbeveiliging

Pallets kunnen worden beveiligd met omsnoeringsbanden, rekfolie, krimpfolie of palletkragen om de lading stevig op zijn plaats te houden tijdens het transport. Dit minimaliseert het risico op beschadiging en zorgt voor een veilige levering van de goederen.

Efficiënte opslag

Pallets zijn ontworpen om gemakkelijk te worden gestapeld, wat efficiënte opslag mogelijk maakt in magazijnen, distributiecentra en op transportvoertuigen. Dit maximaliseert de beschikbare ruimte en vergemakkelijkt het laden en lossen van goederen.

Vertrouw op Van Dievel voor uw Pallet Transport

Kies voor Van Dievel Transport voor snel en betrouwbaar Pallet vervoer.Neem vandaag nog contact met ons op om uw transportbehoeften te bespreken en een oplossing op maat te vinden. Wij kunnen via ons TMS-systeem, API’s of EDI’s connectie aanbieden naar het systeem van de klant.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?