CONTACT

Express vervoer

Zijn er bepaalde goederen die heel erg dringend ter plaatse moeten worden gebracht? Bij Van Dievel Transport bieden we expresszendingen die 24/7 beschikbaar zijn, zodat uw goederen altijd op tijd aankomen.

Snelheid, 24/7 Beschikbaarheid en flexibiliteit

Bij Van Dievel Transport begrijpen we dat noodsituaties zich niet aan tijd houden. Daarom staan we 24/7 paraat. U kan op elk moment contact met ons opnemen. We begrijpen ook de urgentie van express transport, waardoor dringende transporten niet hoeven te wachten tot de volgende werkdag. We omarmen snelheid bij elke stap.

Zorgvuldigheid bij express transport

We behandelen uw transport aanvraag met de grootste zorg en vermijden tussenstops om snelle levering te garanderen. Veiligheid en naleving van voorschriften zijn essentieel, zodat goederen naast snel ook veilig worden getransporteerd.

Met snelheid als prioriteit bieden we flexibele capaciteit om aan uw dringende transportbehoeften te voldoen. Met onze geavanceerde track- en trace technologie houden we zendingen in realtime bij, zodat u altijd op de hoogte bent van de status. Onze klantenservice staat altijd paraat om u te helpen en te informeren over de status van uw zending.

Vertrouw op Van Dievel voor Express Transport

Kies voor Van Dievel Transport voor snel en betrouwbaar express vervoer.Neem vandaag nog contact met ons op om uw transportbehoeften te bespreken en een oplossing op maat te vinden. Wij kunnen via ons TMS-systeem, API’s of EDI’s connectie aanbieden naar het systeem van de klant.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?