CONTACT

Maandelijks VanDievelKaffee

Het VandievelKaffee is the place to be om al jouw antwoorden te krijgen over de transportsector, (Code 95)opleidingen en potentiële samenwerkingen met Van Dievel.
We willen een toegankelijk platform creëren waar op een informele manier wordt gepraat met elkaar. We leren elkaar kennen bij een hapje en een drankje, er wordt een informatiesessie gehouden door onze collega Karim over de werking van ons bedrijf,…

Het VanDievelKaffee is een bezoekje waard als je:

  • geïnteresseerd bent in de transportsector,
  • meer informatie zoekt om je CODE 95 te behalen of te vernieuwen,
  • een specifieke transportopdracht hebt en de ideale partner zoekt,
  • een job als vrachtwagenchauffeur zoekt,
  • je geïnteresseerd bent in een partnership of sponsoring.

    Bekijk onze nieuwsberichten, sociale mediakanalen en bedrijfsupdates om je aanwezigheid op te geven voor het volgende event!

Wanneer?

Elke laatste vrijdag van de maand (14u-16u)

Locatie

DEPOT 1, opleidingslokalen
Schaliënhoevedreef 7,
2800 Mechelen

Jobdag

Jaarlijks organiseren we een jobdag waarbij al onze partners aanwezig zijn. Hier kunnen zowel ervaren chauffeurs als beginners met gezin al hun vragen over de verschillende aspecten van de job stellen en beantwoord krijgen.

Tijdens deze dag bieden we diverse activiteiten aan, waaronder een vrachtwagensimulator, testritten met vrachtwagens van de rijschool, een manoeuvreparcours met een trekker, demonstraties van het gebruik van laadkleppen en het openen van zeilen op trailers, informatie over dode hoeken, en natuurlijk ook hapjes en drankjes. Kortom, een dag vol informatie en plezier voor iedereen die geïnteresseerd is in een carrière als vrachtwagenchauffeur.

Kan je niet wachten? 
Bekijk alvast onze vacatures.