CONTACT

ADR Vervoer van Colli

Het vervoer van gevaarlijke goederen, ADR transport, is onderdeel van het uitgebreide dienstenpakket van Van Dievel Transport. De professionals van Van Dievel rijden in speciaal voor dit type transport uitgeruste vrachtwagens, waardoor er te allen tijde een betrouwbare en veilige oplossing geboden wordt.

Veilig uitgeruste voertuigen & ADR gecertificeerde chauffeurs

Voor ADR transport zijn strikte wetten en richtlijnen van kracht om het transport zo veilig mogelijk te laten verlopen. Aan ons materiaal en medewerkers doen we dan ook geen concessies op dit gebied.
Ons gekwalificeerde personeel is getraind volgens de geldende voorschriften en onze voertuigen zijn uitgerust met de nieuwste veiligheidsvoorzieningen, waaronder brandblussers, EHBO-kits en lekbeschermingssystemen. Zo garanderen we een veilig transport van ADR-colli.

ADR transport criteria

Wanneer u gevaarlijke stoffen of goederen over de landsgrenzen wilt vervoeren, moeten deze volgens de opgestelde regels en eisen in het ADR vervoerd worden. Deze regels en eisen zijn opgesteld om het vervoer van dit soort gevaarlijke goederen en stoffen zo veilig mogelijk te laten verlopen. Zo bevat het ADR bijvoorbeeld criteria op basis waarvan de goederen in een bepaalde gevarenklasse kunnen worden ingedeeld. Ook zijn er voor ADR transport vervoersvoorwaarden van toepassing, moeten verpakkingen en tanks aan bepaalde eisen voldoen en zijn er tevens procedures voor de verzending (inclusief documentatie en etikettering) die opgevolgd dienen te worden.

Een veilige en betrouwbare oplossing voor ADR-transport

Er komt dus heel wat kijken bij ADR transport. ADR transport vraagt niet alleen om het juiste materieel maar ook om de juiste handelswijzen en adequate en up-to-date kennis omtrent ADR transport.
Moet jij gevaarlijke goederen of stoffen internationaal over de weg vervoeren? Maar ontbreekt het u aan ADR geschikte vrachtwagens of de juiste kennis? Dan is Van Dievel Transport de partner waar jij naar op zoek bent! Wij zorgen voor uitgebreide documentatie en naleving van alle veiligheidsvoorschriften en -procedures om risico's voor het milieu, de veiligheid en de gezondheid te minimaliseren.

Betrouwbare transportpartner

Vertrouw op Van Dievel Transport voor veilig ADR vervoer.Neem vandaag nog contact met ons op om uw transportbehoeften te bespreken en een oplossing op maat te vinden. Wij kunnen via ons TMS-systeem, API’s of EDI’s connectie aanbieden naar het systeem van de klant.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?