CONTACT

Frigotransport (box trailer)

Bij Van Dievel Transport kunt u rekenen op betrouwbare frigotransportdiensten met onze boxtrailers. Onze speciaal ontworpen box trailers zorgen voor veilig en efficiënt vervoer van voedselproducten zonder dat daarvoor speciale temperatuurregeling nodig is.

Temperatuurbeheersing

Veel geneesmiddelen vereisen specifieke temperaturen om hun werkzaamheid te behouden, en daarom moeten voertuigen, containers en opslagfaciliteiten uitgerust zijn met geschikte temperatuurregelingssystemen. Wij bieden de mogelijkheid tot single of duo temperatuurbeheersing in dezelfde trailer.

Traceerbaarheid

GDP-transport vereist een strikte traceerbaarheid van de geneesmiddelen gedurende de hele distributieketen. Dit omvat gedetailleerde documentatie, registratie van temperaturen tijdens het transport, en de mogelijkheid om de oorsprong en bestemming van de goederen nauwkeurig te volgen.

Veiligheidsnormen

Veiligheidsmaatregelen, zoals beveiligde opslagfaciliteiten en procedures voor het laden en lossen, worden toegepast om de goederen te beschermen tegen diefstal, beschadiging of enige vorm van ongeautoriseerde toegang.

Gekwalificeerd personeel

Personen die betrokken zijn bij het GDP-transport moeten getraind en gekwalificeerd zijn om ervoor te zorgen dat ze de vereiste procedures begrijpen en volgen.

Verpakking

De verpakking van farmaceutische producten moet voldoen aan strikte normen om de stabiliteit en veiligheid van de geneesmiddelen tijdens het transport te waarborgen. Dit kan het gebruik van specifieke verpakkingsmaterialen en -methoden omvatten.

Documentatie

Uitgebreide documentatie, inclusief transportcertificaten en temperatuurregistraties, is essentieel voor de naleving van GDP-transportnormen. Dit biedt een gedetailleerd overzicht van de geschiedenis van de goederen tijdens het transport.

Maatwerkoplossingen

Kies voor Van Dievel Transport voor veilig en efficiënt box trailer frigotransport. Neem vandaag nog contact met ons op om uw transportbehoeften te bespreken en een oplossing op maat te vinden. Wij kunnen via ons TMS-systeem, API’s of EDI’s connectie aanbieden naar het systeem van de klant.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?