CONTACT

City Trailer Transport

City trailers, ook bekend als stadsaanhangwagens, zijn speciaal ontworpen voor gebruik in stedelijke gebieden. Met hun compacte formaat en wendbaarheid kunnen ze gemakkelijk manoeuvreren door smalle straten, scherpe bochten en druk verkeer, waardoor ze ideaal zijn voor transport in de stad.

Compact en wendbaar

City trailers zijn perfect voor het vervoeren van goederen naar winkels, restaurants, bouwplaatsen, markten en andere locaties waar ruimte beperkt is. Onze ervaren chauffeurs staan klaar om uw goederen veilig en op tijd af te leveren, waar u ze ook nodig heeft in de stad.

Veiligheid en gemak

Onze city trailers zijn uitgerust met functies die de veiligheid in drukke stadsomgevingen bevorderen,
zoals reflecterende strips en heldere verlichting om maximale zichtbaarheid te garanderen, vooral bij slechte weersomstandigheden of 's nachts. Bovendien bieden zij gemakkelijke toegang tot de lading met neerklapbare achterkleppen, waardoor het laden en lossen in stedelijke omgevingen efficiënter verloopt.

Milieuvriendelijkheid

Bij Van Dievel Transport streven we naar milieuvriendelijke transportoplossingen. Daarom zijn er ook city trailers beschikbaar met alternatieve brandstoffen, waardoor de uitstoot in stedelijke gebieden wordt verminderd.

Maatwerkoplossingen

Kies voor Van Dievel Transport voor veilig, efficiënt en betrouwbaar transport in stedelijke gebieden. Neem vandaag nog contact met ons op om uw transportbehoeften te bespreken en een oplossing op maat te vinden. Wij kunnen via ons TMS-systeem, API’s of EDI’s connectie aanbieden naar het systeem van de klant.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?