CONTACT

Celebrating 85 years in transport

8 april 2024

Nieuws

Als transportbedrijf koesteren we een rijke geschiedenis van 85 jaar ervaring en expertise. Sinds onze oprichting in 1939 zijn we gegroeid van een bescheiden onderneming tot een gevestigde naam in de wereld van transport en distributie.

Onze roots gaan terug naar de oprichter, Joseph van Dievel, die zichzelf opnieuw uitvond tijdens moeilijke tijden en de kans greep om papier te vervoeren voor Papeteries de Belgique. Vanaf daar hebben we gestaag onze activiteiten uitgebreid, met doorzettingsvermogen en creativiteit als drijvende krachten achter onze groei. Uiteindelijk sloten we belangrijke contracten met bedrijven als Scott en Procter&Gamble.

In de loop der jaren hebben we ons aangepast aan veranderende omstandigheden en kansen gegrepen voor uitbreiding en verbetering. Onder leiding van Maria van Dievel en Maurice de Wael hebben we ons bedrijf verder ontwikkeld en uitgebreid, met belangrijke mijlpalen zoals de aanschaf van onze eerste trekker en opleggers in 1967.

Als familiebedrijf hebben we altijd vastgehouden aan onze kernwaarden van toewijding, innovatie en klantgerichtheid. In 1972 bouwden we ons eerste pakhuis, wat het begin was van onze logistieke uitbreiding. Daarna kwam de overdracht van leiderschap aan de volgende generatie in 1992. Dit heeft ons naar nieuwe hoogten gebracht en geleid tot verdere groei en succes.

Contact