CONTACT

Transportbedrijf Van Dievel

A devil in transport
We go through hell for you!
Van Dievel Transport biedt geïntegreerde oplossingen voor transport en logistiek in België en West-Europa. Met 85 jaar ervaring als familiebedrijf is Van Dievel een betrouwbare lange termijn partner in diverse sectoren. Met veel van onze klanten hebben wij reeds decennialang een loyale en vruchtbare samenwerking. Onze expertise ligt in het optimaliseren van transportopdrachten zodat leveringen tijdig en met de hoogste kwaliteit worden gegarandeerd, tegen een competitieve prijs. Benieuwd wat dit voor u betekent?

Transportdiensten

Wilt u uw logistiek proces deels of volledig toevertrouwen aan een ervaren partner in distributie en transport? Van Full Truck Load transport en B2B distributie tot oplossingen met bijzondere kwalificaties zoals ADR-, GDP- en hoogtetransport: wij staan garant voor een naadloze afhandeling van al uw logistieke behoeften.

Vrachtwagenchauffeur worden?

Opleiding vrachtwagenchauffeur
Bij van Dievel Transport “maken” wij vrachtwagenchauffeurs via onze chauffeursschool “de vrachtwagenpiloot.” Dit is geen gewone rijschool, maar een opleiding op maat van het beroep van de toekomstige vrachtwagenbestuurder.
Video afspelen
Vakbekwaamheid Code 95

De vakbekwaamheid Code 95 is een aanvulling op het rijbewijs. Dit is verplicht voor de meeste professionele bestuurders met een rijbewijs van de categoriegroepen C, CE en D. U moet om de vijf jaar een nascholing volgen van 35 uren.

in samenwerking met:

Onze troeven

Onze logistieke dienstverlening gaat verder dan alleen het vervoeren van goederen van punt A naar  B. Met 85 jaar ervaring beheren en optimaliseren we nauwgezet uw volledige logistieke proces. Of het nu gaat om stockage, laden en lossen, het beheer van transportdocumenten of het coördineren van uitzonderlijk transport, wij garanderen  totale ontzorging en uitgebreide oplossingen om aan al uw logistieke behoeften te voldoen.

Van Dievel staat voor snelle en stipte leveringen, continue opvolging en 24/7 dienstverlening, inclusief express transport en just-in-time distributiemogelijkheden. Dankzij onze gunstige centrale ligging, geavanceerde systemen en flexibele planning kunnen orders vaak binnen een halve dag na aanvraag geleverd worden. Heeft u een dagelijks veranderende vraag naar transport? Dan passen we onze planning zelfs à la minute aan.

Bij Van Dievel zetten we ons actief in voor een duurzame bedrijfsvoering. Door het minimaliseren van “lege” kilometers, het optimaliseren van de supply chain en eco-proactief rijden, streven we naar kostenbesparing en milieubescherming. Ons CO2-neutrale green care transport, brandstofbesparende banden en onze Euro 6-norm voertuigen getuigen van onze inzet voor het milieu.
0

Jaar ervaring

0

Trekkers

0

Opleggers

0

Collega’s

0 %

Tevreden klanten

0 %

Diversiteit

0

hectare

Bedrijfsoppervlakte

Bedrijfs-oppervlakte

0

Awards

85

Jaar ervaring

100

Trekkers

240

Opleggers

130

Collega’s

52%

Diversiteit

97,5%

Tevreden klanten

3

hectare

Bedrijfsoppervlakte

19

Awards

Wat zeggen onze klanten?

Video afspelen

“Het valt me op hoe hoffelijk de vrachtwagenpiloten van Van Dievel zijn. Telkens ik met de fiets een rotonde nader en een vrachtwagen verleent voorrang, dan mag je er haast zeker van zijn dat het één van jullie is. Vandaar deze oprechte appreciatie voor al jullie chauffeurs”

– G.M.

Nieuws

Nieuws
8 April 2024

Celebrating 85 years in transport

Als transportbedrijf koesteren we een rijke geschiedenis van 85 jaar ervaring en expertise. Sinds onze oprichting in 1939 zijn we gegroeid van een bescheiden onderneming tot een gevestigde naam in

Certificaten

Awards

2001

Sinterklaasprijs

2002

Prijs Gezondheid en Onderneming

2004

Transport safety award

2009

Transporteur vh jaar

2012

Super Transporteur van het jaar

2013

Lean and Green award

2001

Sinterklaasprijs

2002

Prijs Gezondheid en Onderneming

2004

Transport safety award

2009

Transporteur vh jaar

2012

Supertransporteur vh jaar

2013

Lean and Green award