Innovatieve opleidingen (met steun van Vlaio)

Er is al veel over gezegd, en we kunnen hem niet meer wegdenken uit het beeld van Van Dievel, de Vrachtwagenpiloot. Wat begonnen is als een imagocampagne om het beroep van vrachtwagenchauffeur op te krikken, is uitgegroeid tot een volledig project. Om de uitwerking van het concept Vrachtwagenpiloot mogelijk te maken heeft Van Dievel een ontwikkelingsproject ingediend bij Vlaio. Dit project is goedgekeurd.

Concreet betekent dit dat Van Dievel het concept Vrachtwagenpiloot volledig gaat uitwerken, een opleiding tot Vrachtwagenpiloot gaat ontwikkelen en zo van Vrachtwagenpiloot ook een kwaliteitslabel maakt. Een nieuwe manier van opleiden wordt ontwikkeld, waardoor het slaagpercentage bij toekomstige vrachtwagenchauffeurs- en piloten gaat toenemen.

Starten doen we met het maken van een reeks filmpjes ter ondersteuning van de opleidingen.

©2021, Vervoer Van Dievel nv

Deze website maakt gebruik van “cookies” om uw bezoek aan onze website zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Deze cookies slaan geen persoonlijke gegevens op.

Log in with your credentials

Forgot your details?