Samenhangend geheel

De planning bij Van Dievel Transport is de spil. Alle opleggers worden vrijwel continu geregistreerd per locatie. In functie van de opdrachten wijst de planner de opleggers toe. De planning verloopt met de hulp van de computer. De planner behoudt het overzicht van de opdrachten, de eindcontrole van de rittenopbouw en het contact met de chauffeur. Daarrond zijn de ondersteunende administratieve diensten gebouwd, die intensief gebruik maken van de moderne informatica en communicatiemiddelen. De uitdaging is om de planning, het transport en de verschillende ondersteunende functies, op softwareniveau tot een samenhangend geheel te maken. Ook al is dat een moeilijke en wellicht nog een lange weg, Van Dievel Transport is hiermee vandaag volop bezig.

0 Comments

Leave a reply

©2021, Vervoer Van Dievel nv

Deze website maakt gebruik van “cookies” om uw bezoek aan onze website zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Deze cookies slaan geen persoonlijke gegevens op.

Log in with your credentials

Forgot your details?