Medewerkers

Onze medewerkers zijn ons kapitaal. Omdat het personeel in een dienstverlenend bedrijf zo belangrijk is, worden nieuwe medewerkers met grote zorg uitgekozen. Daarvoor bestaat er een gedetailleerde aanwerving- en selectieprocedure. Sollicitanten met het bedrijfsprofiel (attitude en motivatie) krijgen bij de indiensttreding een specifieke opleiding van 3 tot 4 weken. De mentorbegeleiding, het peterschap en de permanente opleidingsprogramma’s voor al het personeel zorgen voor een continue verbetering van efficiëntie, productiviteit en motivatie. Elke chauffeur engageert zich schriftelijk voor ons chauffeurshandboek, dat in 300 bladzijden antwoorden geeft bij allerhande praktische vragen.

0 Comments

Leave a reply

©2021, Vervoer Van Dievel nv

Deze website maakt gebruik van “cookies” om uw bezoek aan onze website zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Deze cookies slaan geen persoonlijke gegevens op.

Log in with your credentials

Forgot your details?