Kwaliteit

Zowel het management als het personeel gaan graag de uitdaging aan om een kwalitatieve dienst te bieden tegen een goede prijs. Van Dievel Transport heeft haar kwaliteitsprogramma formeel afgestemd op een ISO 9001-type. Doel daarvan blijft voor een aantal klanten hun dagelijks wisselende vraag naar transport opvangen en voor alle klanten een order uitvoeren een halve dag na ontvangst. Met dat doel voor ogen doet Van Dievel Transport niets meer en niets minder dan wat haar lijfspreuk vertelt: “Van Dievel, a Devil in Transport”.

0 Comments

Leave a reply

©2021, Vervoer Van Dievel nv

Deze website maakt gebruik van “cookies” om uw bezoek aan onze website zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Deze cookies slaan geen persoonlijke gegevens op.

Log in with your credentials

Forgot your details?