Full Load Transport

De kracht van Van Dievel Transport bestaat erin de vervoersopdrachten van de klant dagelijks zodanig te optimaliseren dat tijdstip en kwaliteit van de levering gegarandeerd zijn en dit tegen een concurrentiële prijs.

Bovendien is de aangeboden dienstverlening niet beperkt tot het vervoer in strikte zin, maar omvat het evenzeer het laden en/of het lossen, het beheer van de vervoersdocumenten en de rapportering van de uitvoering.

Voor alle klanten kan het order reeds een halve dag na ontvangst worden uitgevoerd. Meer zelfs, voor een aantal klanten wordt hun dagelijks wisselende vraag naar transport volledig opgevangen. Een bijzondere service!

0 Comments

Leave a reply

©2021, Vervoer Van Dievel nv

Deze website maakt gebruik van “cookies” om uw bezoek aan onze website zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Deze cookies slaan geen persoonlijke gegevens op.

Log in with your credentials

Forgot your details?